Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick av tystnad ...

 

 

 

 

 

Livet har lärt mig att le tio gånger
innan jag skrattar ..
 

att omformulera mina ord tio gånger
innan


jag uttalar dem..

 

Därför valde jag fotografi till yrke
i det förflutna.
 

Min största fotografiska bild   
blev en lång tystnad


precis som teckningar blir erfarenheten
av ljudlöshet



 



du...

 

Vackrast i vår kärlek är

att vi kan tala i tystnad
och se varandra


med våra hjärtan



Du min vackra

De som har inte sett dig än 

 

har missat Guds

största verk...



 




Fri vers av issac.a.m
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-19 22:50



Bookmark and Share


  aol
vackert
2010-02-25

  Suzy med punkterna
...........
2010-02-20

    sunnanvind
Tjusig tillägnan...ler*
2010-02-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
En sensitivt vackert skildrande dikt om kärlek.
Skirt fotografi som etsar.
Vackert...
2010-02-19

  firefire
ja,mycket vackert och jag tycker det är underbart hur du hyllar föremålet för din kärlek på detta vis! Dina ord vibrerar..mycket bra med en fin ,öm men ändå så stark känsla
2010-02-19

  peter markurth
mkt bra
2010-02-19

  Emme VIP
Vackert!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m