Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTERRÄTTEN

Om du ska ha
efterrätt
så får du tammetusan
fixa'ren själv!
sa hon
Det var på senhösten åttiosju
Sen dess äter jag aldrig
mera efterrätt

Solen sjunker ner
och blir sådär rysligt
gul och sentimental
när den kikar in genom
mitt fönster

Ibland så tror jag inte att
det é sant
men faktum är att
tiden é ur led
och kan ramla ihop
när som helst
under det att jag
ändå tar och äter
en dessert efter maten




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-19 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sötsuget intensifieras efter maten.
Inte minst efter den kryddstarka etiopiska mat jag ibland äter.
Men i kväll blir det indiskt.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar