Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGLARNA

Precis som när jag
jobbar övertid
så måste änglarna
göra likaledes

Men med den skillnaden
att dom inte gör det
för pengar
Don gör det för mitt liv

Och utan Dom så har
jag inga välsignelser
när jag jobbar övertid

Och blir då utan pengar




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 17:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
1,2,3,4,5 senses working over time...

Änglarna har jour.
2010-02-19

  Margithe VIP
ja det är tur att de finns :-) dom behövs...
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar