Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mera föräldervånda, knepig tid...


JAG ÄR RÄDD FÖR...

Jag är rädd för att
mitt barn inte ska
älska mej

Jag upplever
att hon upplever mej
som en grym tyrann

Hur ska man på ett
kärleksfullt sätt
få ett barn som har
som vana att inte
somna förrän halvett ett
på natten
att somna tidigare?

Det ser väl styggt ut
att helt sonika
rakt av
utan knussel
mot hennes vilja
bara lägga henne på mage
dra i speldosesnöret
på'na med filten
och rolöst
trumma'na på
baken

Vad tror du resultatet är?
Ganska så oförändrat
Nitti decibel opera-arior
ouvertyrer
adagios
och forte
och allt vad det heter

Jag biter ihop
mina käkar
så att den som kunde höra
skulle få det att gå ilningar
längs ryggen

SOV SOV

-Nähä, slipp då gnällpipa!
-Då få'ru väl ligga där å gasta'rå!

Du?
Jag é rädd för att
min dotter inte kan
älska mej!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-02-19 17:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kolik?
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar