Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rika gästen

Ja, visst är det mycket på gång här mitt under sommarsäsongen
Ingen dag är den andra lik
Men någonstans där inne finns det någon som hålls fången
Bakom den som har pengar och den som är rik

Dold bakom putsade fönster och golv
Ingen ska se, utan bli bländad av glansen
Det gäller att springa, innan klockan slår tolv
Det gäller att fly, så fort man får chansen




Fri vers av C.D.A.H
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H