Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur underbar är inte du ty du får världens istappar att blomma

hur underbar är inte du
du som får regnet likna himlaslöjor
du som får daggen likna
silverdroppar uti gyllne väv

hur underbar är inte du
som får sommaren att
sjunga visor
under nattens himlavalv

du som får havets spegel
glittra liksom gyllne gull

du som får isgator att bli
till sagoland
du som får frosten att
skimra

du som får istappar
att blomma
under månens lykta

hur underbar är
inte du
min sol

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den underbaraste! Utan sol är jorden och vi ingenting!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~