Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn


Ett varmt
ord
i natten
smekte
min själ
till ro




Fri vers av Lénon
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-11-01 14:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kort och underbart...
2005-11-01

  Per Rydberg
Enkelhet! Varken mer eller mindre! Och tack vare det - storhet!
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lénon