Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedragen

...

besvikelsen banar väg

söndrar respekt

tömmer

mig




obesegrandsbara

krossar ömhet

skadar

mig




förödmjukelsens dunkel

vittrar känslor

förtvinar

mig




Fri vers av Shadow
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-11-01 14:34



Bookmark and Share


  Charly
Kænner smærtan och jag vet hur den kænns. Tycker ordet "obesegransbara" ær lite fængslande. Fastnar lite extra på det :)
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Shadow