Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsättning följer på resan...




LIMERICK – Guestports II

Båten nu stävar mot holm den Blanka

Nyss Johanna sågs på däcket vanka.

Hon gråter ty i bulan det ömmar

Rorsman han segla så det knaka i sömmar,

efter den smällen  hon aldrig mera klanka.




Bunden vers (Limerick) av Stefan Viljehammar
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-02-20 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar