Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir inte den destination som man tänkt sig ibland. Som livet självt helt enkelt.




LIMERICK – Guestports III

Vinden i St:Annas lät oss ej fara

in till närmsta hamnen bara.

Nej, längre norrut vi drev

till Händelöp det blev,

tur att vi till denna nödhamn oss klara.




Bunden vers (Limerick) av Stefan Viljehammar
Läst 268 gånger
Publicerad 2010-02-20 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar