Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl så här långt....




LIMERICK – Guestports IV

Staden vid Vivassens norra del

från denna ömma resa Johanna klarat sig hel.

Hon kvittrar och hon glammar

när vi anlöper Loftahammar,

det blir nog på resan ej mera något gräl.




Bunden vers (Limerick) av Stefan Viljehammar
Läst 306 gånger
Publicerad 2010-02-20 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar