Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Han målade
sitt liv
på ett bord
av furu

Han målade
sitt liv
just där

Han målade
sitt liv
under
sitt liv

Han målade
sitt liv
svart




Fri vers av Lénon
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-11-01 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon