Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla, två, tre...


Ta min hand

Ligger i luften tyngdlös glor på en mås
Hoppar in i en torktummlare bli alldeles varm och torr
Går på botten av ett varuhus fullt med vatten
Går i slow motion med ett brev från en okänd
från en okänd jag en gång kände
håller brevet i handen
kan inte se vad det står
orden är suddiga
Skrattar på torget i timmar åt mej själv
Gråter ett hål i pansarglaset
jag vill jag vill jag vill
vill hålla dej i handen och gå ner till älven
Kryper in i vaniljblomman
jag doftar så gott i näsan som är full med snor
Dränker mina skor i en fontän
Dyker med en spegel under vattnet
med en spegel under vattnet under en bro
jag vill jag vill jag vill
vill inte förlora dej
Håller dej i handen och går ner till älven
Förlorade dej när jag höll dej i handen




Fri vers av Lose
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-20 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lose