Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle inte ha gått

Slå av blinkljusen
Knöla ut ögat i badkaret
Hamra sönder ensamheten
Fylla på med blommor eller något som kostar hela din sommar
Jag orkar inte mer
slåss om vem av oss som är mest offer
Hyllningar åt den som hämnas
Besvikelsen över den kärlek som sveks
Hur kunde du - i hundra versioner
Orkar inte med mer
Orkar inte med alla dessa burop: Jag var värd något mycket bättre än du
Åh vad jag tycker illa om den frasen
Okej, det var jag
Jag lämnade dej
Jag blev förälskad
gick in i en lyktstolpe
såg en atlantångare på en älv och gick ombord
ett troll sprang igenom mej och jag följde efter
Du behöver inte tro på det
Du behöver inte visa förståelse
Jag tror kanske inte ens själv
tror på det som en sanning
Men orkar inte med fler hyllningar av den som skriker: Allt är
orättvist just mot
mej
Jag var värd någon mycket bättre än du










Fri vers av Lose
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-16 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lose