Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde du

Du lämnade mej
Jag kände det som jag skulle dö
Det var slut
Inget mer att leva för
Ingen att dela mina upplevelser med
Du lämnade mej
Jag hade ont i magen i flera dagar
Sommaren kändes som höst
Det blev tråkigt med havet, bad och sol
Dina vänner försvann
Lägenheten blev alldeles för stor
Blev till en fängelsecell
Jag höll mej borta från allt som varit vi
Jag var så besviken så att jag kunnat spy på dej
Du lämnade mej
Det var grymt
Du visste inte var du skulle
Men du visste det var nödvändigt
Jag var så oförberedd
Fast jag känt något i luften
Vi skulle ju lösa allt
Gå igenom det tillsammans
Det var så orättvist brutalt
Du lämnade mej
Lämnade kvar doften av i tamburen
Lämnade kvar minnena som bara växte
Lämnade kvar saknaden som brände sej fast
Jag frös, grät och skrek
Jag ville du skulle tvingas se och höra
Du lämnade mej
Det var i slutet av maj
Det känns som en evighet sen
Det har gått ett år nu
När jag nu står på bron
Titta ner i vattnet där jag ville drunkna
Du lämnade mej
Det var i slutet av mej
Det känns som igår
Det var det bästa som kunde ha hänt
Jag hade inte vågat göra det själv
Jag kunde inte se hur vi fastnat
Var mitt uppe i allt det som var vi
Du lämnade mej
Jag måste tacka dej
Jag känner mej starkare än på länge
Starkare än jag känt mej på flera år
Du vågade slita dej loss
Vissa dagar känns det fortfarande svårt
Vissa dagar längtar jag tillbaks
Men nu vet jag
Du lämnade inte mej
Du lämnade oss
Jag behövde det
Jag kan se det nu
När vi har börjat att mötas på nytt




Fri vers av Lose
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-17 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lose