Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanke som kom upp


Ett hemligt rum

Statyn på torget har fått ett hemligt rum
någon okänd
har i natt
byggt ett hemligt rum
åt han som är begravd i sten
någon har varit framme
och byggt ett kartonghus
över statyn
statyn som föreställer
en byggjobbare med keps
han står nu i sitt hemliga rum
i kartonghuset
över vilket någon okänd skrivit
"ett hemligt rum för lite avskildhet"

På morgonen
när vaktpersonal kom och lyfte
bort kartonghuset
stod där en orangemålad get
med en skylt runt halsen
"stör mej inte
jag vaknar snart"




Fri vers av Lose
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 11:00



Bookmark and Share


    Mikaela Stigsdotter Larsson
Haha, bra!
Jag brukar inte fråga det här men... Har detta hänt?
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lose