Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går igen i mej

En flod av fåglar
flyger ut ur garderoben
slutar aldrig flyga
Stearinljus växer
ut ur huden
täcker huden med ljus
Fåglarna bär tändstickor
i sina näbbar
tänder eld på stearinljusen
ljusen brinner ner i kroppen
hjärtat brinner långsamt
Du går igen i mej ikväll
Trappan av gräs
är full med röda kattungar
från molnen regnar det apelsinskal
som fyller marken orange
Hotellstädarna har gått ut i strejk
studerar sina brinnande händer
Du går igen i mej ikväll
Jag smeker dej innan vi somnar




Fri vers av Lose
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-17 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lose