Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dubbelgångare räcker ut tungan åt dej

Du ser mej i ett hus i en lägenhet du inte känner till
i en okänd trakt
du tidigare inte sett

Du följer efter mej in i huset
in i rummen

Du ser mej gå in genom en dörr
En varm gammal höstvind rör vid ditt ansikte
När dörren öppnas möts du av ett enormt stort rum

Högt upp i taket är ett rep spänt
i knävecken hänger jag
räcker ut tungan

En stark sol lyser upp bortre väggen

Du letar efter ett fönster
det finns inga fönster
inte ens en glugg

På bänken bredvid dej sitter tolv duvor
Solen värmer din rygg
Det finns inga fönster
Tolv duvor lämnar bänken
flyger upp och sätter sej på repet

Du ser mej inte längre
I din mun känner du min tunga




Fri vers av Lose
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-16 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lose