Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattande

Du biter
Du river
Du tar energi
Och aldrig är
din mun tyst
Och aldrig får
dina tankar
lite eftertänksamhet
Du lägger dig i
och du ska veta
exakt hur mina banor går

Jag är trött
trött intill leda
på hur du ska veta allt
och sedan ge mig svaren
och säga mig sanningen

din sanning som du försöker
göra till min

Låt mig vara
Jag är så trött
på din energi




Fri vers av mariann
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-11-01 15:12



Bookmark and Share


  Propella
Fantastisk beskrivning! Du gör det så enkelt, så snyggt.
2005-11-10

    Oprofessionell
helt underbar

Från de första stycket till det sista
så håller du (iaf mig) läsaren i ett järngrepp
Man bara måste fortsätta läsa

Underbart.
2005-11-03

  Dilsewat
"Jag är så trött
på din energi"

Dessa rader säger otroligt mycket!
2005-11-02

  S.C.
mmmm Du. Vackert uttalat, jag gillar rytmen som liksom susar förbi.
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann