Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Hanna


Utan dig


Utan dig
vore jag inte jag

Utan dig
vore jag inte din

Utan dig
vore jag inte här

Utan dig
vore jag inte nu




Fri vers av Lénon
Läst 224 gånger
Publicerad 2005-11-01 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon