Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lockdown




en upphängd fleecepläd täcker
glipor gardinerna missar
mörkret är totalt
sånär på det blåkalla flimmret
isolering, jag behöver
tid för mig själv

tid till att göra allt det där
jag aldrig annars hinner med
så mycket jag vill göra snart
så lite jag vill göra nu
och alltid samma visa

böckerna blir inte lästa
pianot täcks av damm,
planerna skjuts upp, glöms bort
min inre vilja viker sig
för instinktiva nubegär

isolering, väggarna släpper igenom
för lite vinddrag, jag behöver
tid ifrån mig själv




Fri vers av pladask
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 21:22



Bookmark and Share


  soulmate_
slutet är det absolut snyggaste och jag avgudar när man upprepar någonting fast med en liten skillnad:

"..jag behöver tid för mig själv"

och

"..jag behöver tid ifrån mig själv"


så fint,bokmärkes omedelbart..:)
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

pladask