Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ett monster under min säng


ett monster bor under min säng

det är stort
och hårigt
och fult

fullt av alla de rädslor jag gömmer djupt inom mig

det rymmer alla mina skulder
och alla mina skavanker
alla mina hemligheter och lögner...

Monstret växer
hotar att avslöja sig
visa sig för världen

jag blir mörkrädd
mitt på dagen

Jag har ett monster under min säng
Har du?




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-20 21:55



Bookmark and Share


    tramp
nja jag har vattensäng och monstren kan inte simma :-)
2010-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Det har vi alla.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia