Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening En

Bara för livet skull
hålla

ännu ett andetag
bära

ögonblicken som blivit
år

2010.05.14




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-14 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman