Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnvardag...




SALIVFRÖKEN

Känner Ni salivfröken?
Ja hon som hickar
och sprätter så
saliven rinner i
strida strömmar?
Pustar å stönar
ja till och med
stånkar
Hon vill en massa
saker
men kan ingenting
Va snörpligt va?

Känner Ni salivfröken?
En lite slasktratt
av bästa märke
Känner Ni inte henne?
Salivfröken?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-21 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar