Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft från ovan?

Du är den, som lyser upp
bakom det mörka!
Du får det att fly!
Likt solen värmer du mig väl!
Du är en så välkommen själ!

I gryningen i skymningen du finns
inte vet jag vem du är, men ett vet jag:
Mig så väldans gott du bär!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-21 16:04



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Man behöver förtröstansfulla texter, ibland; ofta ibland.
Det finns en skön förundran; en "oklarhet" som lockar till nyfikenhet och en sorts förväntan i dikten. Först får man
en känsla att det handlar om en gudomlig kraft; sen en själ...
I det spänningsfältet rör man sig dras man framåt när man läser;
i alla fall ett järnfilspån som jag.

Olof hej
2010-02-22

    ej medlem längre
Fint skrivet!

Det är skönt att leva med den vissheten . . . att det alltid finns
någon som bär.

Hälsn. Ann
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt