Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom läker

Jag har sårade fingrar
och varje repa är ett brustet hjärta
.
Jag vill att ni ska se
mig mellan fingrarna
se luft
och oändligt mycket plats
för förbättring


tar ni emot mig?




Fri vers av Kathrina
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-21 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bäst
2010-03-06

  Drömkram
Otroligt vackert leker dina ord tankar som ger eftertanke och en önskan om ett hopp som är åtråvärt. Men Kram !
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina