Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag ville sticka ut så skulle jag väl ha opererat en häxnäsa för länge sen?


sekundär

Jag försöker undvika ordet punklig
så jag tar omvägar
för att slippa vara den som väntar

på stenarna i sanden
ristade jag in en bit av mig själv
samtidigt som jag hoppades
att stenarna skulle bli lika osedda
som jag

gul hink med spade
placerade de fint ut i vågor av blått
omslöts av alger och sjögräs

liksom dessa vill jag gömma mina ord
i någon annans mun
för att slippa ta kritik
om de smakar fel

för jag vill ju inte vara först




Fri vers av Kathrina
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 17:49



Bookmark and Share


  Drömkram
Detta är så underbart och skrivet i en förföriskt tilltalande stil.Som alltid beundrar jag vad du åstadkommer med din ironiska underton är du där oöverträffbart skickligt bra. Kram

Tack mitt fina bokmärke!

ps har inte sett dig på ett tag eller är det jag som varit borta ? Oavsett måste jag få läsa mer av dig!
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina