Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRÅK

Suomea Suomeksi
står det på en
bok jag har
Suomea Suomeksi
står det
Det é inte lätt
Varför det inte é lätt?
Därför att detta språk
har en enorm benägenhet
att sätta myror
i huvudet på en
Ants in my brain
Pääni pyörälä
om du förstår?
Haminan kaupunki
liksom

Suomea Suomeksi
Finska på finska
Det kunde jag aldrig
trott att det skulle bli
Precis som Labyrintos
på Kreta
Virrvarr av genitiv
och kasus

Finnish in finnish
Language?
Unbelievable
Varför ska jag
försöka ta mej igenom
denna mur av ordkringelikrokar
och dessutom kunna förstå dom
är en gåta

Suomea Suomeksi
står det på en
bok jag har
Mitä sinun kirjankannessassi lukee?

-Va sa'ru?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-21 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar