Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄRMANDEN

Tack Du O'Nobla
ro och frid
att Dina närmanden
inte upphör

Oron kommer
och ofrid går
kvar blir Din
fridero
vart jag än går

Vad kul det är
att rimma
Har du gjort det
nångång?

När ro och frid
bubblar fram sina
fröjdeskrik
då jublar jag av
salig glädje
FRÖJD
FRÖJD
PRIS, LOV och ÄRA
FRÖJDERNAS FRÖJD

Glädjen kokar över
som vällingen
som strömmar likt
vårfloder över
spisens emalj

Tårkanalerna öppnar sina
dammluckor
Och jag översvämmas
av ljud som inte härstammar
ifrån denna planet
Och munnen min talar vad
intet öra hört
och vad intet öga sett

Ro och frid
era...
(eller Ditt, för Ni hör liksom ihop)
era närmanden
Romantiska
Lycksaliga
Ambitiösa
Omsorgsfullt helande
likt ett balsam
Era närmanden
upphör inte
slutar aldrig
existerar alltid

Tack Du

                                                  Evige Fridsfurste




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 21:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Guds underbara trofasthet.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar