Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekymmer ur barnaperspektiv, svårt att vara förälder ibland.




REBELL I BLÖJA

Protest!
Protest!
BÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Dom försöker
få mej att sova
Nej
Nej
Jag är inte trött
Nej
Jag är inte trött
äääääääääääääää
AJ vad ont i öronen jag fick
Snacka om att ha röstresurser
Men det får kosta
vad det kosta vill
för jag ska va UPPE
JAG SKA va uppe
länge till
Halv ett?
00.30?
Vadå sent?
Protest
B  B Bbbbbbboooooooouuuåååååååååååeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyääääääääöööööööö
Trött jag?     Ha, Ha
Nennemensan

AJ du slår mej så hårt
Farsan jag ska sätta dit dej
för barnombudsmannen
när jag blir stor
Tyst Morsan!
Kan du inga nya låtar?

Nej
Nej
Lägg av
Sluta
Jag vill inte ligga
Inte i säng nu
Nej
Snälla  Nej
Hör du inte va jag skriker?
BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
AJ mina öron
Nej
Jag har ju bajs i blöjan
Kolla det först
Morsan
Nej
Protest
Äääääääääää
Host
Ääääääääääääääääääää
Host  Host
Ojusta klubben
Morsan
Bäääääääää
Sobb  Sobb
Snyft  Snyft
Morsan...Blöjan
kolla blöjan
ÅÅÅÅÅHH nnneeeeJJJJJJJJJ
inte speldosan nu igen

Det é sant att jag
inte é hungrig
Men blöjan
Blöööööööööööjaaaaaaannnnn
Jag vill inte titta Asterix
Kan inte läsa
haja'ru väl, eller...?

Inte DU också
Sjung inte nu
Du Farsan!
Bääääääääää
Nej
Protest

Jag ligger i sängen
va nu'rå?
Aaah okej för det då
Men tyst på mej?
Nej  Nej
och återigen nej

Vad tyst och skönt
det é med en tyst
speldosa

Men okej för att jag
ligger i sängen och é tyst
Vad sa du?
Somna?
Nej  åhå nej nej
Jasg är ju Mjölkfantomen
som kommer för att rädda
Molla-Maja

Här kommer jag!
Den skrikande mjölkfantomen
Aaaaahhhhhhh
Vad trött jag blev
Jag får inte somna
Jag  får inte somna
Nej
Jag får inte
Nej
Jag vill inte
Nej nej nej nej
neeeeeeeeeejjjjjjjjjjj  j j   j j jzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  zzzzz zzzzz zzzzzzzzz...




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-21 22:24



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande med HÖG igenkänning
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar