Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARIAN

En gitarr är
en levande organism
full av liv
Strängar
Strängar
Likt ådror
Utan dessa tingestar
är gitarren som
ett smaklöst tuggummi
Lådan  Halsen
Varje stämskruv
berättar sin historia

Ooh vad jag älskar dig

Du kan få fram så
                 Härliga
               Sköna
               Varma
Toner

                                                Men man kan döda
                                                       med den också
                                         Ena stunden ära
                                                              nästa häda

-Jag ber dig människa
-Gör inte det

                                                       -Låt den få leva!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-21 22:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja låt den leva!
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar