Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

du ville ha någon hålla om dig
när du grät
du ville ha någon som frös
om ditt hjärta
någon som kysste bort
all smärta

du ville bli älskad
för den människa du är
ha någon som inte
såg skavanker som nåt fel
som bara såg dig
som den vackraste på jorden

 

du ville bli sedd
med ögon som berömde
som var vänliga
och leende mot dig
och världen

älskad
du ville bli älskad
men du kan inte
älska dig själv
såsom du borde

jag önskar att du kunde
se på dig
och känna samma
värme under hjärtat
såsom jag






Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~