Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FROSTENS TIMGLAS BRISTA?

 

Skall nu frostens timglas brista
snön få famna sanden
skall nu solens ömma händer
beröra alla frusna sekunder

skall nu frostens timgals brista
köldens melodi få spelas
mindre
skall nu regnets droppar
gator smeka
i vårens varma famn

skall frostens andedräkt
kläs av en stund
och värmen åter
föda vårens blomma

snart kanske frostens
timglas brista
och åter vårens öga
skina mot den gömda blommans
frö

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-21 23:49



Bookmark and Share


  walborg
Vacker poesi - vi längtar alla dit!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~