Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga väntan

Du tappar orden
Vänder dig hastigt om
Blickar ner
Total tystnad
Svek inuti
Suck
Denna eviga väntan
Förhoppningar och längtar
Efter dig
Efter orden
Som ska vara plåster för själen
Eller du kanske tänkte låta mig förblöda?




Fri vers av emms
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-22 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms