Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållplats

Sväljer min gråt

Du har stulit min blick

Hjärtat slår i otakt

Rädslan smyger

Vad har du lyckats erövra?

Din stolthet säger allt

Du har tömt min ådra på energi

Ett minne

Tack för att den här jävla dagen äntligen är över




Fri vers av emms
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-22 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emms
emms