Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ps 127, 131


så blir det vår


under tjocka duntäcken

vaggas naturen
och landet
till vitgnistrande sömn

en vakande mor lik

sjunger du
din egen sång

lugnad och
stillad
ligger vår själ

du sjunger och vävar
ditt under

öppnar
spricker
brister
strömmar

skönhetskaskader
strömmande glädje
sprudlande överflöd

livets segersång
sjunger du


oövervinnerlig




Fri vers av rebecca d
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 09:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Fredrik här:"Vackert"

Applåd!
2010-02-22

  Fredrik Stillesjö
Hej rebecca!

Ja, det vita täcket ligger slumrande, väntar på att spira. Vackert. Hälsar Fredrik
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d