Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somliga går med trasiga skor

Somliga går med trasiga skor, heter det
Vissa går med klor
Andra kryper in i sitt skal, heter det
Andra ser sig själva som en vandal
En tredje vet varken ut eller in, heter det
En fjärde vet att den som söker får svar
Den femte är den som står ensam kvar
En sjätte är öppen och naiv
En sjunde går med kniv
En åttonde ler fast han gråter
Den nionde blir trampad på fast han förlåter
Den tionde är en kvinna som
sakteliga håller på att försvinna ...





Fri vers av kimaira
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-22 09:33



Bookmark and Share


  Missi VIP
Fint och naket om olika tillstånd. Människor har det inte så lätt.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira