Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag säger ja

 

ordet


minns du
mitt i



regnet
var en mun
mot min mun

 

 

 

 





Fri vers av vildvin
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 09:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så skönt.
2010-02-22

    ej medlem längre
berusande vackert!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin