Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUST INGENTING ALLS

Varma kvällar vid viken

lugn är lägrat å knusende ro

hunden ligger på verandan

spanar ut över inga vågor alls

över spegelblanka ytan gör

måsen en spaningsrunda

 

Vinden har gått till vila

och ungarna dör av tristess

hoppas att sista veckan

blir meningsfull

 

Det kan vara nyttigt att

just inte göra någonting alls

bara softa...skönt...

 

Barnen får klaga men denna

lyx” är få förunnat

 

Så jag beordrar er barn

njut

BASTA!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 09:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I´m just sitting here watching the wheels go ´round and ´round..."
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar