Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själarnas Slipmaskin

jag skar mig
på själarnas
slipmaskin

vi är ensamheten
ditt ansikte smaken
drömmen om var vi

jag rör vid
dina öppna ytor
och du skapar

i mina ögon
en helt ny värld

men som vanligt
är allt det där
en dröm




Fri vers av virre
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre