Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I brist på kärleksfull föda

Hal som isen på marken är den känsloberöringen
Vrede är svaren jag får
Förvirrande är signalerna som fångats i snålblåsten
Det blåser kallt, där empatin borde flöda
Det är brist på kärleksfull föda
Att känna behov, vilja, kunna , måste, eller måste vi ?
Det som var rätt kan förvridas och tyna bort
Alltid finnas : för vem ? varför ? överallt, här och nu
- till hands....
Kärlek - tar tid och energi, romantiken är plötsligt förbi
Äsch strunta i det, Unna dig nåt, NU , inte tid att vänta
Unna andra något, HA - typiskt tidsoptimister...
Realist, javisst köp det du behöver hos grossist
Varför inte använda sin list
Allt som är tar ju slut till sist




Fri vers av kimaira
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira