Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens tyngd


Det gör så jävla ont
Man är så skör och ensam
Alltid med ödet liggandes i sina egna händer
Övergiven –utsatt - sätta sig utanför, dra sig undan
Krypa ner under täcket och vilja försvinna
In i fantasins dimma
Där blir allt så mycket enklare
Får mig att sväva
Tyngdlös för ett tag




Fri vers av kimaira
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-22 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira