Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en liten motsats till vädret just nu, glöm inte att dessa dagar snart kommer igen :)


Solida knoppar brister också till slut

Solida knoppar brister också till slut
Jäser i solen
Gäspar förstrött
Blaskande hetta

Smultronen övermognar i värmen
En fågel visslar förstrött
Fälten dansar
Skogen sjuder av liv

Dammet virvlar uppgivet
Det droppar i kranen
Kaffet snart klart
Sommarens hetta svalkar entusiasmen

Knoppar brustna
Solen sjunker
Himlen andas ut

Sensommardagen närmar sig sitt slut




Fri vers av kimaira
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira