Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer liv

En doft av havets djupa sång
En styrka av geopardens språng
Ögon som en djup skog
fotavtryck där härskaren stod
En själ som en ändlös skatt
tankar av mörk gåtfull natt
Ett hjärta som en narrs trick
Händer som en blind fick
Blodet med smak av sötaste vin
Hår som lövets dans så fin
Tårar som det isande blå
En önskan ingen kunde förstå
En fantasi av trollska ting
Nätter av grumligt grus
En sliten kropp av vindens sus
En krona av glas
Tusen lovade rosor i en vas
Löften från lögnens kista
En sagofigur den sista
En syn som skär genom diamantens kristall
En önskan sig själv på fall
Ett rop på hjälp alldeles tyst
Saknad säger inte ett knyst
Blommor hon plockat på en äng
mod på fiolens sträng
Hemligheter ett, tu, tre
vingar som en fe
smärta som en vass kniv
en önskan om mer liv
fingrar som en marionett
hon sväljer giftet så lätt
en röst så skör
med sorg sluter hon ögonen och dör




Fri vers av poetlinan
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan