Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting sparat

 

kom ihåg min blåmärkesarm

dina trassliga lakan

en biljakt efter en avskild plats

 

alla högtider firade

förtrolighetstvå

 

alla promenader, din skog, stranden

 

kom ihåg alla hämtningar

alla teckningar från pojken

 

alla räddningar och hur de smakade

 

minns flyttlasset då ensamma liv

slog följe i en oändlig kram

 

och sensommarhöstens bobyggeri

med mjuk fallfrukt under

fruktsamma fötter

 

blunda




Fri vers av molly crayons
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons