Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
neej nej, såå enkelt är det inte


Allt är svart eller vitt


går genom parken

allt är vitt

färgen är svart på barken

så vackert det "blitt"


går på vägen

allt är svart

som en sägen

om inte bilarna "vart"


nu när jag är hemma

är jag ganska trött

inte ett dilemma

inte är det blött


det mesta ä r bara

lever mitt liv

en slant jag spara

känslan är massiv




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 18:09



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra och sant det är inte enkelt.
2010-02-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Så kan det kännas...men allt är inte enkelt. O vissa dagar är känslan mer massiv/B
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel