Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektivbyte

Andedräkt av sprit

Flaska efter flaska

En tung flämtning

Ett ögonblicks sekund

Då ringer du mig

Som alltid

På natten

Som alltid svarar

av oro och ängslan

Du är ärligare än nånsin

Ger mig alla svar

Talar direkt från hjärtat

Du känner dig fri

Lyckoruset ger dig liv

En färgklick i din vardag

Från allt som kan tänkas vara jobbigt

Men hjärtat

Du rymmer

Från verkligheten

Snälla kom tillbaka

Du kan skada dig




Fri vers av emms
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-22 18:26



Bookmark and Share


  Uppfångad
Drömlikt, du skriver väldigt bra,
har läst ett par
gillar och vänmärker!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

emms
emms