Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naglad


Han slår näven i min värld. Vattnet skvimpar över sina bräddar. Elektriska impulser rusar runt i mina system när han riktar en intensiv blick åt mitt håll. Skrattar. Pratar. Som om ingen tid alls passerat. Han har förändrats. Ändå inte. Lättare. Inga dörrar. När han läggar handen på min axel finns ingenting annat värt att leva för. Och tanken på att han kommer försvinna lika fort som han dök upp får mig att vilja dö en smula.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 19:03



Bookmark and Share


  Alfie M
Starkt beskrivet. Känner igen mig.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria