Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på vilda blommor

Med ett rop uti vildmarkens hjärta
i vargarnas ylande sång
brusande under isens filtar
jag tror på vilda blommor

växande ur solkysst mylla
prunkande ur längtans viskning

ökennattens skatter
famnar mina drömmar
så även du

jag tror på vilda blommor
under samma himlavalv
som stjärnhimlen du
ger mig

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~