Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för stor för att längta

Kladdar på ett papper
och automatiskt
så vill jag skriva ditt namn
men är jag kanske för stor
för att göra det nu?

När världen stannar upp i energi
om jag är stilla
automatiskt
så kommer du upp i mitt huvud
kanske är jag för stor för det nu

Jag ser ditt leende
och jag blir fnittrig och glad
och man tycker ju att
man borde vara för stor
och lite för erfaren
för att släppa in fjärilar i magen

Men det är inte jag som är för stor
Det är skrattet
fjärilarna
och pirret i hjärtat
som är för stort för att hållas kvar

Och det var längesedan jag längtade
Det var längesen jag saknade
på samma gång





Fri vers av Pyrén
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 06:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror aldrig man blir för stor för sånt här :)
2010-02-23

  Paulus Johannes Allaverdi
jättebra Pyrén!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén